ICON 2019

The ICON 2019 Scientific Committee welcomes your abstract submissions for oral presentations or posters. Abstracts may be submitted according to the four following topics:

Klicka här för att läsa mer
ICON logga

Ändrad integritetspolicy

From den 25 maj 2018 gäller den nya dataskyddsförordningen och vi har en uppdaterad sekretesspolicy. Enligt dessa regler kommer vi att hantera dina personuppgifter enligt följande: Personuppgifter Namn och e-mail adress (ev. adress om ej e-mail finns) Arbetsplats Telefonnummer Syfte Att kunna hålla ett uppdaterat medlemsregister för att kunna hantera medlemsinformation och påminnelser inför olika event och medlemsavgifter. Användning Endast internt. När visas uppgifterna Namn och arbetsplats kommer att visas vid olika event som deltagarlistor. Radering av uppgifter Har du varit inaktiv eller inte betalt din medlemsavgift så raderas dina uppgifter automatiskt efter 2 år. Om du inte önskar vara med i OSIS och detta register returnera detta mejl så ombesörjer vi det omgående.

GDPR bild

Ortopedisk Omvårdnad

Årets mötesplats för dig som arbetar som sjuksköterska inom ortopedisk omvårdnad

Läs mer här
Ort omv 2018

Ortopedi för sjuksköterskor och undersköterskor

Läs mer här
bild

Årsmöte 2018

Årsmötet kommer i år att hållas under ortopediveckan i Karlstad och är öppet för alla intresserade/medlemmar i OSiS - det går bra att komma till mötet utan att vara anmäld till konferensen.

Läs mer om årsmötet här
Årsmöte 2018

Styrelseuppdrag

Ortopedisjuksköterskor i Sverige söker medlemmar till styrelseuppdrag.

Läs mer här
Styrelsemöte

Stipendium

Nu har du chansen att nominera någon av dina fantastiska kollegor till utmärkelsen: Årets sjuksköterska inom den ortopediska omvårdnaden.

Klicka här för att läsa mer och för information om hur du nominerar
Bild

PRISS

PRISS – Protesrelaterade Infektioner Ska Stoppas – är ett samarbete för säkrare protesoperationer i knä och höft.

Läs mer om PRISS arbete här
Knä PRISS

Joakim gör film för att locka ny personal

Sjuksköterskan Joakim gjorde på egen hand en film för att locka personal till ortopeden i Alingsås.

Se hela artikeln och filmen här
Joakim film

Följ oss

Omvårdnad.se

Svensk sjuksköterskeförenings kampanj ”Svensk sjukvård behöver omvårdnad” vill få fler politiker och beslutsfattare att förstå poängen med god omvårdnad och därmed också sjuksköterskans roll och kompetensområde. På omvårdnad.se kan du bl.a. ta del av kampanjmaterial som du kan dela vidare.

Besök omvårdnad.se
Bild på emblemet

Bli medlem

Klicka här
Fotografi Asa

Stipendium

Nu har du chansen att nominera någon av dina fantastiska kollegor till utmärkelsen: Årets sjuksköterska inom den ortopediska omvårdnaden.

Nominera till årets ortopedsjuksköterska
Stipendium