Akut och Långvarig smärta: teori och praktik

Vi har glädjen att tillsammans med Grünenthal återuppta den populära utbildningnen: Akut och Långvarig smärta: teori och praktik med start i höst!

Akut och Långvarig smärta: teori och praktik
Bild på Utbildningen med Grünenthal

Föreläsarbilder NK 2018

Nu ligger föreläsarbilderna från den Nationella Smärtkonferensen 2018 ute! Hoppas detta hjälper er att vidareförmedla kunskapen till respektive avdelningar och enheter runt om i Sverige! Hoppas vi ses nästa år!

Utbildningar & Konferenser

Personuppgiftspolicy

Dataskyddförordningen (GDPR, General Data Protection Regulation) gäller som svensk lag från och med den 25 maj 2018.

Läs om Sveriges Sjuksköterskor inom Området Smärtas (SSOS) personuppgiftspolicy
Text GDPR Dataskyddsförordning

Nytt & Viktigt om Swedish Pain Society

Sveriges sjuksköterskor inom området smärta är en associerad förening i Swedish Pain Society. Nytt från i år är att du som är medlem i SSOS kan teckna medlemsskap i SPS för endast 20:-. För det får du • Rabatterad avgift till Smärtforum där du förutom ny kunskap kan nätverka med andra som jobbar med smärta • Tidskriften European Journal of Pain • Möjlighet att ansöka om SPS stipendier • Medlemskap i EFIC Så när du betalat din medlemsavgift hos oss så går du till SPS hemsida och tecknar medlemsskap där.

https://swedishpainsociety.com/
Bild på SPS logga.

Årets sjuksköterska inom området smärta

Vet du någon kollega som gör det lilla extra inom området smärta? Vi förlänger tiden för nominering så välkommen att skicka in!

Årets sjuksköterska inom området smärta

Tipsa oss gärna!

Ni sitter säkert på massor med tankar och idéer om vad vi ska informera om på hemsidan eller skriva om i tidningen! Hjälp oss så just din läsning blir den bästa!

Tidningen SMÄRTA
Bild på tidningen smärta

Omvårdnad.se

Svensk sjuksköterskeförenings kampanj ”Svensk sjukvård behöver omvårdnad” vill få fler politiker och beslutsfattare att förstå poängen med god omvårdnad och därmed också sjuksköterskans roll och kompetensområde. På omvårdnad.se kan du bl.a. ta del av kampanjmaterial som du kan dela vidare.

Besök omvårdnad.se
Bild på emblemet "Svensk sjukvård behöver omvårdnad"

Tidigare nummer av SMÄRTA

Här kan du se framsidan av tidigare nummer från tidningen SMÄRTA

Tidigare nummer av SMÄRTA
Bild på tidningen SMÄRTA nr4. BILD.