Anmälan
Välkommen till Svensk sjuksköterskeförenings webbplats Omvårdnad sedan 1910
Fotografi från plenumsalen i Folkets hus, Stockholm.

Anmälan

Här anmäler du dig till Sjuksköterskedagarna 2018 som i år har temat "god omvårdnad för alla - sjuksköterskans etiska utmaning".

De personuppgifter som du lämnar i samband med anmälan till konferensen är nödvändiga för att vi ska kunna administrera ditt deltagande vid konferensen. Personuppgifterna behandlas enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) och Personuppgiftslagen (PuL). Dina personuppgifter kommer publiceras i en deltagarlista samt användas för att skicka ut inbjudan till nästa konferens om två år, därefter raderar vi dina personuppgifter. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter rättade eller borttagna.

Anmälan till Sjuksköterskedagarna 2018 (öppnas i nytt fönster)

Konferensavgifter

Medlem*, tidig anmälan (9 april – 22 juni) 3 900 kr
Medlem*, normalpris (23 juni -12 oktober) 4 400 kr
Icke medlem (9 april – 12 oktober) 5 900 kr
Studentmedlem** (9 april – 12 oktober) 500 kr
Posterutställare (9 april – 12 oktober) 3 900 kr
* Medlemskap i Svensk sjuksköterskeförening
**Studerande i grundutbildning som är medlem i Svensk sjuksköterskeförening.

I konferensavgift ingår plenumföredrag och sessioner, utställarbesök, posterutställning, förmiddags-och eftermiddagskaffe och lunch båda dagarna samt buffémingel på Clarion Hotel Sign den 20 november. Moms tillkommer ej.

Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till annan person vilket i förekommande fall meddelas Svensk sjuksköterskeförening. Din anmälan bekräftas via e-post och med bekräftelsen bifogas en namnbricka. Viktigt att du tar med denna namnbricka till konferensen då den fungerar som entrébiljett till de olika konferensaktiviteterna. Om du inte får en bekräftelse direkt efter anmälan så ta kontakt med Svensk sjuksköterskeförening. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med bestämmelse i PUL och EUs dataskyddsförordning.

Sista anmälningsdag den 12 oktober. Rabatterat pris till och med den 22 juni. Anmäl dig i god tid innan sista anmälningsdagen för att säkra din plats.

Senast publicerad: 2018-04-10

Bli medlem

Som medlem i Svensk sjuksköterskeförening bidrar du till professionens utveckling.

Bli medlem
Bild på sjuksköterska