Välkommen till Svensk sjuksköterskeförenings webbplats Omvårdnad sedan 1910
Bild på Sjuksköterskedagarnas logotyp

Sjuksköterskedagarna 2018

Sjuksköterskedagarna äger rum i Stockholm 20–21 november 2018. Temat för konferensen är God omvårdnad för alla – sjuksköterskans etiska utmaning. Det blir två dagar om det senaste inom omvårdnad och etik, samt hur sjuksköterskor kan bidra till en god och säker vård i partnerskap med patienten.

Under konferensen kan du ta del av spännande föreläsningar, vara med på workshoppar, besöka posterutställningen och våra utställare. Dessutom finns det möjlighet att träffa företrädare för sektioner och nätverk.

Utställare

Intresserad av utställarplats under Sjuksköterskedagarna? Kontakta Anette Danielsson, Svensk sjuksköterskeförening anette.danielsson@swenurse.se

Sheila Tlou föreläser

En av årets föreläsare på Sjuksköterskedagarna är Sheila Tlou, som genom kunskap, ledarskap, aktivism, problemlösning och politiska gärningar haft en betydande roll i kampen för att minska spridningen av hiv och aids i södra och östra Afrika

Under Sjuksköterskedagarna kommer Sheila Tlou att föreläsa om sjuksköterskans roll och sitt arbete med prevention och behandling av hiv och aids i Afrika.

Program och anmälan

Anmälan och fullständigt program läggs ut på den här sidan i april 2018.

Ladda ner flyer (pdf, öppnas i nytt fönster)

Tid 20 nov 08:00 - 21 nov 17:00
Plats City Conference Centre – Folkets Hus, Barnhusgatan 12-14, Stockholm
Arrangör Svensk sjuksköterskeförening
Kontakt

Ingela Simonsson, Konferensansvarig
08-412 24 13
ingela.simonsson@swenurse.se