Välkommen till Svensk sjuksköterskeförenings webbplats Vi stärker sjuksköterskans profession

Husföreståndare

Svensk sjuksköterskeförening söker husföreståndare, tillsvidare på heltid med start 18 september 2017. Sista ansökningsdag 24 april.

Svensk sjuksköterskeförening är sjuksköterskornas professionsorganisation med cirka 65 000 medlemmar. Svensk sjuksköterskeförening företräder professionens kunskapsområde omvårdnad med syfte att främja forskning, etik, utbildning och kvalitet inom vård och omsorg. Svensk sjuksköterskeförening är ett litet kansli med 13 anställda. Vi finns i Sjuksköterskornas hus på Baldersgatan 1 i Stockholm.

Arbetsuppgifter
I uppdraget ingår att förvalta Svensk sjuksköterskeförenings fastigheter i Stockholm. Följa upp underhållsplan, begära in offerter och ha kontakt med externa leverantörer i enighet med föreningens miljöpolicy. Ansvara för larm, lås och koder samt den dagliga skötseln av Sjuksköterskornas hus, dess inventarier och tillhörande innergård. I arbetsuppgifterna ingår även inköp och ekonomisk uppföljning.

Husföreståndaren förmedlar även bokningar till föreningens fritidsstugor i Huså, Jämtland. Utgör kontaktperson till tillsynsman och övrig personal på plats i Huså samt arrangerar årliga inspektioner tillsammans med ordförande och kanslichef. Är föreningens kontaktperson och ställföreträdare vid årsmöten som berör föreningens fastigheter. I uppdraget ingår även bokning av föreningens konferenslokaler samt vara behjälplig med viss konferensservice (köks- och serveringsuppgifter) vid interna möten och externa gäster. På föreningens uppdrag arrangera luncher och event i Sjuksköterskornas hus. Ansvara för inköp och iordningställande av utställningsmaterial vid konferenser och mässor samt vara behjälplig vid utskick av informationsmaterial. 

Kvalifikationer
Vi vill att du har en gymnasial utbildning. Lång erfarenhet av fastighetsservice och offerter. Du kommunicerar bra både skriftligt och muntligt på svenska. Du har goda kunskaper i MS Office. Arbetet kräver erfarenhet av administrativt arbete och ekonomisk uppföljning. Även erfarenhet av köks- och serveringsuppgifter erfordras. Kunskaper i engelska är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi ser att du som person är lyhörd, kommunikativ och har lätt för att samarbeta och skapa goda kontakter med andra. Du är serviceinriktad och flexibel. Du har en utpräglad känsla för estetik och tycker om att göra det lilla extra för att skapa en god atmosfär. Du har förmåga att självständigt planera och organisera ditt arbete.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Då vi är en verksamhet med många kvinnor ser vi gärna manliga sökanden.

Upplysningar
För ytterligare upplysningar om anställningen kontakta Kanslichef Birgitta Wedahl, 08-412 24 22, birgitta.wedahl@swenurse.se.
Facklig representant är Torie Palm- Ernsäter (Unionen), 08-412 24 23, torie.ernsater@swenurse.se

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan och meritförteckning till e-postadress; birgitta.wedahl@swenurse.se

Märk din ansökan husföreståndare. Handlingar som skickas elektroniskt vill vi gärna ha i word- eller pdf-format.

Du kan också skicka din ansökan brevledes till:
Svensk sjuksköterskeförening
Baldersgatan 1
114 27 Stockholm
Märk kuvertet Ansökan ”husföreståndare”.

Övriga handlingar såsom betyg eller intyg visas upp vid eventuell anställningsintervju.

Sista ansökningsdag 2017-04-24

Senast publicerad: 2017-04-03