Välkommen till Svensk sjuksköterskeförenings webbplats Omvårdnad sedan 1910

Lediga jobb

Svensk sjuksköterskeförening är sjuksköterskornas professionsorganisation med ca 60 000 medlemmar. Svensk sjuksköterskeförening företräder professionens kunskapsområde omvårdnad med syfte att främja forskning, etik, utbildning och kvalitet inom vård och omsorg. Svensk sjuksköterskeförening är ett litet kansli med 13 anställda. Vi finns i Sjuksköterskornas hus på Baldersgatan 1 i Stockholm.

Uppdrag

I tjänsten som informatör ansvarar du för att uppdatera Svensk sjuksköterskeförenings digitala kanaler (hemsidan, sociala medier, nyhetsbrev) så att föreningens uppsatta mål nås på ett effektivt sätt.. I tjänsten ingår att skriva texter samt strukturering och textbearbetning gällande nyhetsbrev, hemsida och sociala media. Du redigerar bilder och anpassar dem för digitala kanaler. Du bistår även våra sektioner och nätverk med handledning i Episerver.

Kvalifikationer

Vi vill att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot informatik/kommunikation till exempel Berghs, IHM eller motsvarande högskolestudier. Du kommunicerar mycket bra både skriftligt och muntligt både på svenska och engelska. Du har goda kunskaper i MS Office, erfarenhet av att arbeta med digitala nyhetsbrev och som administratör och användare i Episerver och Wordpress. Du behöver kunna Adobe Creative Suite samt uppdatera text och bild i sociala media.

Personliga egenskaper

Du har en god allmänbildning och stort intresse för samhällsfrågor som berör föreningens verksamhet. Du är intresserad för nya former och tekniker som rör information och kommunikation. Har en god samarbetsförmåga och social kompetens. Du tycker att det är stimulerande att hålla många arbetsuppgifter igång samtidigt och att få dem i mål med ett gott resultat.

Du kan arbeta självständigt, förstå din roll och dess sammanhang. Du är van vid ett högt arbetstempo och har förmåga att anpassa ditt arbetssätt vid nya omständigheter. Din viktigaste egenskap är din förmåga att ”ligga steget före”. Har du sedan tidigare genomgått en sjuksköterskeutbildning så ses det som en tillgång.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Upplysningar

Tjänsten som informatör är en tillsvidareanställning på heltid, omgående. För ytterligare upplysningar om anställningen kontakta kanslichef Birgitta Wedahl, 08-412 24 22, birgitta.wedahl@swenurse.se. Facklig representant är Torie Palm- Ernsäter (Unionen), 08-412 24 23, torie.ernsater@swenurse.se

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan och meritförteckning till e-postadress; birgitta.wedahl@swenurse.se

Märk din ansökan ”informatör”. Handlingar som skickas elektroniskt vill vi gärna ha i word- eller pdf-format. Du kan också skicka din ansökan brevledes till Svensk sjuksköterskeförening, Baldersgatan 1, 114 27 Stockholm, märk kuvertet ”Ansökan informatör”.

Övriga handlingar såsom betyg eller intyg visas upp vid eventuell anställningsintervju.

Sista ansökningsdag 2018-06-03

Senast publicerad: 2016-05-10