Nationell Smärtkonferens 2018!

Välkomna till årets Nationella Smärtkonferens den 19-20/4 på Bonnier Conference Center i Stockholm! Vi passar också på att önska er välkomna till årsmötet! För att kommer till anmälan och mer info - klicka på länken nedan!

Nationell Smärtkonferens 2018

Nytt & Viktigt om Swedish Pain Society

Sveriges sjuksköterskor inom området smärta är en associerad förening i Swedish Pain Society. Nytt från i år är att du som är medlem i SSOS kan teckna medlemsskap i SPS för endast 20:-. För det får du • Rabatterad avgift till Smärtforum där du förutom ny kunskap kan nätverka med andra som jobbar med smärta • Tidskriften European Journal of Pain • Möjlighet att ansöka om SPS stipendier • Medlemskap i EFIC Så när du betalat din medlemsavgift hos oss så går du till SPS hemsida och tecknar medlemsskap där.

https://swedishpainsociety.com/
Bild på SPS logga.

Årets sjuksköterska inom området smärta

Vet du någon kollega som gör det lilla extra inom området smärta? Vi förlänger tiden för nominering så välkommen att skicka in!

Årets sjuksköterska inom området smärta

Tipsa oss gärna!

Ni sitter säkert på massor med tankar och idéer om vad vi ska informera om på hemsidan eller skriva om i tidningen! Hjälp oss så just din läsning blir den bästa!

SMÄRTA
Bild på tidningen smärta

Om oss

Välkommen till SSOS! Sveriges sjuksköterskor inom området smärta. Swedish nurses with special interest in pain.

Om oss
Västkusten, stenar, horisont.Foto

Kalendarium

Tidigare nummer av SMÄRTA

Här kan du se framsidan av tidigare nummer från tidningen SMÄRTA

Tidigare nummer av SMÄRTA
Bild på tidningen SMÄRTA nr4. BILD.