Avgifter och anmälan

Vi rekommenderar att du noggrant läser igenom informationen nedan innan du anmäler dig. Observera att anmälan är bindande.

Deltagaravgifter

Deltagaravgift

Till och med den 29 april 2020

Från och med den 30 april 2020

Deltagare, medlem (hela konferensen)

4 800 kr

5 800 kr

Deltagare, ej medlem (hela konferensen)

5 800 kr

6 800 kr

Deltagare, endast en dag

3 000 kr

4 000 kr

 Alla priser är i svenska kronor exkl. moms. 25% moms läggs på före betalning.

I deltagaravgiften ingår lunch och fika enligt programmet, konferensmaterial, välkomstmottagning och konferensmiddag.

Sociala evenemang
Quality Hotel Friends är årets konferenshotell där alla föreläsningar och de sociala aktiviteterna går av stapeln. Mottagning och middag ingår i priset, men på anmälningsformuläret ber vi dig markera om du avser att delta i dessa aktiviteter.

  • Välkomstmottagning, 27 maj. Plenumföreläsning som introduktion och uppstart på konferensen följd av ett välkomstmingel med drink och tilltugg.
  • Konferensmiddag, 28 maj. Trerätters middag med underhållning.

 

Betalning
Deltagaravgiften betalas med kreditkort eller faktureras.

Se till att kontrollera fakturaadress med din ekonom eller närmaste administratör. Detta då många fakturaadresser inte är samma som postadress, och hur adressen skrivs är viktigt för att elektroniska fakturasystem skall ta emot fakturor. Viktigt för att inte betalning av din avgift skall försenas.

Fakturan skickas med post till svenska adresser. Faktura för betalning via bank transfer till deltagare utanför Sveriges gränser skickas med e-post som PDF.

Vi använder Dibs betalningstjänst för säker Internetbetalning med kort. Ditt kort måste vara kopplat till 3D Secure (MasterCard SecureCode eller Verified by Visa). Vi accepterar endast MasterCard och Visa.

Bekräftelse på anmälan
Bekräftelse på din anmälan skickas per e-post kort efter att du anmält dig. Se till att du skriver in en e-postadress som är korrekt, och som du regelbundet läser av.

Avbokning och byte av deltagare
Anmälan är bindande. Eventuell avbokning görs skriftligt till ogondagarna@akademikonferens.se. Om avbokning görs senast den 29 april 2020  kommer en avbokningsavgift om 750 kr att tas ut. Om du redan betalat din faktura återbetalas hela den fakturerade avgiften förutom 750 kr.

Vid avbokning efter den 29 april 2020 sker ingen återbetalning eller reducering av deltagaravgiften.

Byte av deltagare kan ske när som helst. För att byta deltagare kontakta konferenssekretariatet på ogondagarna@akademikonferens.se. Byte kan endast ske till samma avgift och aktiviteter som den tidigare anmälda deltagaren.

Klicka här för att komma till anmälan!!

 

Här finns information kring avgifter och anmälan i PDF för utskrift.