Sjuksköterskedagarna 2020

Den 25-26 november 2020 äger Sjuksköterskedagarna rum i Stockholm. Temat för konferensen är "Sjuksköterskans ansvar för hälsofrämjande omvårdnad"

Temat är inspirerat av att Världshälsoorganisationen WHO har utnämnt 2020 till sjuksköterskornas och barnmorskornas år. WHO motiverar året med att sjuksköterskornas arbete i hela världen är avgörande för såväl hälsofrämjande- och sjukdomsförebyggande åtgärder som vård. 
Blå flagga sjuksköterskedagarna
2020 är dessutom året som Svensk sjuksköterskeförening fyller 110 år som präglats av engagemang från tusentals sjuksköterskors för att utveckla omvårdnaden och vår profession. Det firar vi med en fantastisk festmiddag och en historisk utställning över föreningen och sjuksköterskan.
Guld_flagga_sjuksköterskedagarna
Ta chansen att ta del av det senaste inom hälsofrämjande omvårdnad som presenteras genom en rad föreläsare, posterutställning och utställare. Nätverka och fira med kollegor från hela landet - Välkommen till Sjuksköterskedagarna 2020!

Klicka här för att anmäla dig till Sjuksköterskedagarna 2020

Klicka här för att se programmet.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Angående Covid-19

I nuläget arbetar vi för att Sjuksköterskedagarna ska genomföras som planerat. Skulle vi behöva skjuta upp/ställa in på grund av coronaviruset tas detta beslut senast den 24/8. Ställs evenemanget in kommer samtliga deltagaravgifter att återbetalas/ej faktureras.

Tid 25 nov 09:00 - 26 nov 14:30
Plats Münchenbryggeriet, Torkel Knutssongatan 2, Stockholm
Arrangör Svensk sjuksköterskeförening
Kontakt

Projektledare, Anna Skånberg
08-412 24 13
0730685230

anna.skanberg@swenurse.se

Karta Visa karta (öppnas i nytt fönster)